Disclaimer

WEBSITE

Voetbalschool Progressie (KvK: 60306262), verleent u hierbij toegang tot de website www.voetbalschoolprogressie.nl en publiceert hier informatie, afbeeldingen en andere zaken.
Voetbalschool Progressie heeft het recht om aanpassingen te doen in de vorm van informatie, afbeeldingen en ander zaken zonder daarbij u op de hoogte te houden.
Alle informatie op de website is vrijblijvend en niet bedoeld om een lidmaatschap met u te sluiten. Lidmaatschappen worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide pakket op de Website ( Pakket 1,2 of 3 )
Voetbalschool Progressie zal zich van tijd tot tijd de inhoud van de Website actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze inspannig en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

PRIJZEN

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van type- en/ spelfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt absoluut geen aansprakelijkheid aanvaardt. Geen enkel lidmaatschap komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Voetbalschool Progressie nooit aansprakelijk gesteld worden.

AUTEURSRECHTEN

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Voetbalschool Progressie.

OVERIGE

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen, daarom is alles onder voorbehoud.

Voetbalschool Progressie.